Θέλανε έρωτα και όχι πόλεμο. Η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα.

Θέλανε έρωτα και όχι πόλεμο. Η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα και ο Ολυμπιακός του τεράστιου "Ντούντα" κατατρόπωσε τον Παναθηναϊκό, μέσα στο σπίτι του, επικρατώντας παλικαρίσια με σκορ 65-61.

Ο μέγας Ολυμπιακός τσάκισε τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ με 61-65 και είναι πρώτος και καλύτερος στην Α1. Απίστευτο πάρτι από τα παλικάρια του Ντούντα, ο οποίος πήρε την ταυτότητα του... αιώνιου μαθητή του. Ο Θρύλος είναι πρώτος και καλύτερος και οι άλλοι από κάτω να βλέπουν πλάτη!
Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός, συγκεντρωμένος, καλύτερος και νίκησε δίκαια και καθαρά τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με σκορ 61-65. Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι από τους πράσινους σε όλη την διάρκεια του αγώνα και με κορυφαίους τους Νεστέροβιτς (17π, 4ασ), Έρτσεγκ (10π, 5ρ), Μπουρούση (8π, 6ρ) και με ηγέτη στο τέλος τον πολύτιμο Παπαλουκά (9π, 5ασ), οι Πειραιώτες έκλεισαν.... στόματα και έδωσαν απαντήσεις στους αμφισβητίες τους. Ελαφρώς επηρεασμένος από την ατμόσφαιρα ο Σπανούλης (4π, 6ασ), ο οποίος έπαιξε για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε προετοιμάσει ιδανικά την ομάδα του, καθώς οι παίκτες του έπαιξαν μυαλωμένα και συγκεντρωμένα, δείχνοντας χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία. Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν ομαδικό μπάσκετ, μοίρασαν 16 ασίστ, σε αντίθεση τις μόλις 6 του Παναθηναϊκού, ενώ σταμάτησαν τους αιφνιδιασμούς των πρασίνων. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έκανε 11 λάθη στο ματς, αλλά αυτά δεν του στοίχισαν, καθώς στα τελευταία λεπτά είχε καθαρό μυαλό, ψυχραιμία, ηρεμία στο παιχνίδι του και έδειξε πως ήθελε περισσότερο τη νίκη, μία επικράτηση στο ΟΑΚΑ η οποία ήρθε μετά από 4 χρόνια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.