Επιχειρηματικά νέα: MAT FASHION

Τουλάχιστον 3 νέα καταστήματα MAT FASHION αναμένεται να εγκαινιαστούν στη χώρα μας τους αμέσως επόμενους μήνες, ενώ η στρατηγική εστίασης σε Ευρώπη, Ρωσία και Μέση Ανατολή, αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία και το 2011.

Στη Μέση Ανατολή με τη σύναψη συμφωνίας παροχής άδειας χρήσεως του brand name και τη διανομή της συλλογής σε υφιστάμενα και νέα δίκτυα, η ΜΑΤ FASHION προσβλέπει σε εδραίωσή της στη συγκεκριμένη αγορά και διεκδικεί ένα μεγάλο μερίδιο στην κατηγορία της ένδυσης για Μεγάλα Μεγέθη.

Στις υπόλοιπες αγορές, όπως είναι η Γερμανία, και η Ισπανία, στοχεύει στην ενδυνάμωση της παρουσίας τόσο σε επιλεκτικά κανάλια διανομής, όσο και με ηλεκτρονικές πωλήσεις ενώ παράλληλα συμμετέχει σε σημαντικές εκθέσεις μόδας σε όλη την Ευρώπη. Τον Οκτώβριο εγκαινιάστηκε το νέο κεντρικό showroom της εταιρείας στο World Fashion Centre του Amsterdam όπου αγοραστές και τοπικά media είχαν την ευκαιρία να δουν την flash collection της MAT.
Η πελατοκεντρική προσέγγιση, το ανθρώπινο και ταυτόχρονα καινοτόμο πρόσωπο της MAT FASHION, η συνεχής επαφή με τις διεθνείς αγορές και εξελίξεις, οι επενδύσεις στην τεχνολογία και το marketing, η αδιαμφισβήτητή ποιότητα της συλλογής σε συνδυασμό με τη σχεδιαστική υπεροχή συνθέτουν το προφίλ της εταιρείας και αποτελούν πλεονεκτήματα που στις παρούσες οικονομικές συνθήκες την υποστηρίζουν και τη διασφαλίζουν.

Επόμενος σταθμός για τη MAT FASHION είναι το Athens Metro Mall, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στα νότια προάστια της Αθήνας. Το νέο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο έχει μικτή εκμισθώσιμη επιφάνεια 21.500 τ.μ. με 85 καταστήματα, 18 χώρους εστίασης και 1.200 θέσεις πάρκινγκ. Βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγ. Δημητρίου, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης 276, μόλις 9 λεπτά από το Σύνταγμα. Το κατάστημα της ΜΑΤ είναι το μοναδικό με «πραγματικά» μεγέθη στο Athens Metro Mall και έρχεται να ανατρέψει τα στερεότυπα και την καταπίεση του size-zero. Σε έναν χώρο που ξεχωρίζει για την αισθητική του και το ιδιαίτερο design, μπορείτε να βρείτε την πλήρη συλλογή της MAT σε ρούχα και αξεσουάρ. Μια trendy συλλογή με τις δικές της αναλογίες, πληθωρική και εμπνευσμένη ώστε να αποθεώνει κάθε γυναίκα με καμπύλες και διάθεση για το όνειρο της μόδας. Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για την κάρτα MAT.club που προσφέρει μοναδικά προνόμια και να τσεκάρετε εκτός από facebook και twitter, το απόλυτο blogzine αφιερωμένο στις curvy fashionistas    http://www.matfashion.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.