Στο Καραισκάκη θα ακούσουμε και πάλι το: (Οε Οε Οε Οε ... ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ)


 

Τουρέ: Μου έλειψε ο κόσμος του Ολυμπιακού!


Ο Γιάγια Τουρέ αποδέχθηκε την πρόσκληση για τον «8ο αγώνα κατά της φτώχειας», θέλοντας να ξανασυναντήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού. Η λίστα με τα μεγάλα αστέρια που θα παραβρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον «8ο αγώνα κατά της φτώχειας» την Τρίτη 14/12 μεγάλωσε, καθώς σε αυτήν προστέθηκε η παλιά δόξα του Ολυμπιακού, Γιάγια Τουρέ.

Ο Ιβοριανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι 4,5 χρόνια μετά τη μεταγραφή του στη Μονακό (στην συνέχεια πήγε στην Μπαρτσελόνα) θα επιστρέψει για μία ακόμη ποδοσφαιρική παράσταση στο Φάληρο. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί με ποια από τις δύο ομάδες («Ζιντάν-Ρονάλντο», Ολυμπιακός) θα αγωνιστεί ο Τουρέ, ωστόσο το σίγουρο είναι πως θα αποθεωθεί για μία ακόμη φορά από τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει πρόβλημα με τις πτήσεις, τότε το βράδυ της Τρίτης ο Τουρέ θα βρίσκεται στον Πειραιά. Ο Ιβοριανός δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση, καθώς ο χαρακτήρας του ματς είναι φιλανθρωπικός, αλλά και γιατί ακόμη διατηρεί έντονα συναισθήματα του για τους φίλους των «ερυθρολεύκων». Παρά την κούραση και τους μικροτραυματισμούς το «μαύρο διαμάντι» έρχεται να δει τον κόσμο και να θυμηθεί τα παλιά. Αυτό άλλωστε τόνισε και σε δηλώσεις του στο «katimagiko.gr».

«Χαίρομαι που θα βρεθώ ξανά στο Καραϊσκάκη. Θα δω την παλιά μου ομάδα και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Μου έλειψε ο κόσμος του Ολυμπιακού, δεν ξεχνιέται και έρχομαι να τους συναντήσω ξανά. Χαίρομαι πολύ που γίνεται ένα τέτοιο παιχνίδι και τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό σε χώρες που πόνεσαν πολύ όπως η Αϊτή, το Πακιστάν, αλλά και άλλα ιδρύματα».

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.