Πώς διασκέδασαν οι Αθηναίοι την παραμονή των Χριστουγέννων ;


Ποια οικονομική κρίση; Όταν ο Έλληνας γιορτάζει δεν σκέφτεται πορτοφόλι και χρέη. Πώς το ξέρουμε; Δες φωτογραφίες και θα καταλάβεις.
Παραμονή Χριστουγέννων χθες και όλοι η Ελλάδα από το πρωί ως το βράδυ διασκέδαζε. Όπως και σήμερα! Γιατί όταν ο Έλληνας γιορτάζει αφήνει πίσω του άγχος και κρίσεις παίρνει την παρέα του και χορεύει μέχρι το πρωί.



Χθες το βράδυ η Αθήνα πνίγηκε στα αυτοκίνητα. Όχι, δεν ευθύνεται γι'αυτό καμία απεργία. Απλά, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, βγήκαν από τα σπίτια τους για να πάνε να διασκεδάσουν με τις παρέες και τις οικογένειές τους. 



Το TLIFE επισκέφθηκε πολλά κέντρα νυχτερινής διασκέδασης και όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ από τις φωτογραφίες, γινόταν χαμός. Δεκάδες πελάτες περίμεναν από έξω μέχρις ότου να τους επιτραπεί η είσοδος, ενώ η πιο προνοητικοί που είχαν κλείσει τραπέζι, είχαν από νωρίς γεμίσει τα μαγαζιά.

Κάποιοι απελπισμένα ζητούσαν να βρουν ένα τραπέζι έστω και τελευταία στιγμή. Μάταια, όμως δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα. Αυτό δείχνει για ακόμη μια φορά πως κάτι ο γλετζές που κρύβομαι όλοι μέσα μας και κάτι οι μαγαζάτορες που εκλογίκευσαν τις τιμές τους, σηκώνει τον κόσμο από τους καναπέδες του και τους βγάζει έξω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.